Power House Odense logo

Power House Odense

Power House Odense er din destination for styrketræning, lokaliseret i hjertet af Odense. Hos os bliver du præsenteret for et center der er skræddersyet til at imødekomme alle dine træningsbehov. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, er der altid plads til dig hos os. Vi har skabt et indbydende og inkluderende miljø, med fokus på kvalitet og personlighed, hvor alle kan træne i deres eget tempo og i overensstemmelse med deres individuelle mål.

Nye lokaler i hjertet af Odense

Om Power House Odense

Power House Odense er placeret strategisk centralt – nemlig helt inde i hjertet af Odense, således der er rig mulighed for at komme og træne. Med vores brede udstyrspakke og forskellige faciliteter kan du udfordre dig selv, uanset om du er til styrketræning, cardio eller funktionel træning.

Vores splinternye træningslokaler giver dig mulighed for at træne i et inspirerende og komfortabelt miljø, toppet af med luksuselementer så som aircondition, koldvandsautomat og gratis baristakaffe.

Power House Danmark

Vi har åbent når du vil træne

Vores åbningstider favner din dagligdag. Med åbent alle ugens dage fra kl. 04:00 til 24:00, giver vi dig friheden til at skræddersy dine træninger når det passer dig.

Åbningstid:

Alle dage 04:00-24:00

Bemandingstid:

Mandag til torsdag: 08:00-20:00 
Fredag: 08:00-16:00 
Lørdag og søndag: 10:00-14:00  
Helligdage: 10:00-12:00

Følg med på Instagram

Følg med på vores Instagram Power House Aarhus eller på Power House Odense for seneste nyt.

Find vej

Vælg primært center

Vælg det center du primært ønsker at træne i.
Du vil altid have muligheden benytte alle vores centre.