Centret åbner i oktober

Power House København

Power House København er din destination for styrketræning, lokaliseret i det buldrende hjertet af København centrum. Hos os, bliver du præsenteret for et center, der er skræddersyet til at imødekomme alle dine træningsbehov. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, er der altid plads til dig hos os. Vi har skabt et indbydende og inkluderende miljø, med fokus på kvalitet og personlighed, hvor alle kan træne i deres eget tempo og i overensstemmelse med deres individuelle mål.

Nye lokaler i hjertet af København

Om Power House København

Power House København er placeret strategisk centralt – nemlig helt inde i hjertet af København Centrum, således der er rig mulighed for at komme og træne. Med vores brede udstyrspakke og forskellige faciliteter kan du udfordre dig selv, uanset om du er til styrketræning, cardio- eller funktionel træning.

Vores træningslokaler giver dig mulighed for at træne i et inspirerende og komfortabelt miljø, fyldt med luksus-elementer som aircondition, håndplukket udvalg af træningsudstyr, koldtvandsautomat og gratis baristakaffe.

Power House Danmark

Vi har åbent når du vil træne

Vores åbningstider favner din dagligdag. Med åbent alle ugens dage fra kl. 04:00 til 24:00, giver vi dig friheden til at skræddersy dine træninger når det passer dig.

Åbningstid:

Alle dage 04:00-24:00

Bemandingstid:

Mandag til torsdag: 08:00-20:00 
Fredag: 08:00-16:00 
Lørdag og søndag: 10:00-14:00  
Helligdage: 10:00-12:00

Find vej

Vælg primært center

Vælg det center du primært ønsker at træne i.
Du vil altid have muligheden benytte alle vores centre.