Power House Aarhus logo

Power House Aarhus

Power House Aarhus er din destination for styrketræning, lokaliseret på Aarhus Ø. Hos os bliver du præsenteret for et center der er skræddersyet til at imødekomme alle dine træningsbehov. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, er der altid plads til dig hos os. Vi har skabt et indbydende og inkluderende miljø, med fokus på kvalitet og personlighed, hvor alle kan træne i deres eget tempo og i overensstemmelse med deres individuelle mål.

Det største træningscenter på Aarhus Ø

Om Power House Aarhus

Power House Aarhus er placeret strategisk centralt – nemlig på Aarhus Ø, således der er rig mulighed for at komme og træne. Med vores brede udstyrspakke og forskellige faciliteter kan du udfordre dig selv, uanset om du er til styrketræning, cardio eller funktionel træning.

Vores splinternye træningslokaler giver dig mulighed for at træne i et inspirerende og komfortabelt miljø, toppet af med luksuselementer så som aircondition, koldvandsautomat og gratis baristakaffe.

Power House Danmark
Power House Aarhus

Vi har åbent når du vil træne

Vores åbningstider favner din dagligdag. Med åbent alle ugens dage fra kl. 04:00 til 24:00, giver vi dig friheden til at skræddersy dine træninger når det passer dig.

Åbningstid:

Alle dage 04:00-24:00

Bemandingstid:

Mandag til torsdag: 08:00-20:00 
Fredag: 08:00-16:00 
Lørdag og søndag: 10:00-14:00  
Helligdage: 10:00-12:00

Følg med på Instagram

Følg med på vores Instagram Power House Aarhus eller på Power House Odense for seneste nyt.

Find vej

Vælg primært center

Vælg det center du primært ønsker at træne i.
Du vil altid have muligheden benytte alle vores centre.